Partycentrum

Uw feest op maat!

Bij partycentrum De Lekkernij  is elk feest op maat mogelijk. U heeft een ruime keuze uit diverse arrangementen maar u kunt ook vrijblijvend langs komen voor een aangepaste offerte voor uw feest of bruiloft. Door de landelijke ligging, ruime parkeergelegenheid en vriendelijke bediening is De Lekkernij  zeer geschikt voor het houden van uw huwelijksfeest, bedrijfsfeest, receptie, familiefeest, reünie, vriendenuitje of vergadering.

Drie sfeervolle zalen

De Lekkernij beschikt over drie sfeervol ingerichte zalen, de "grote" zaal, geschikt voor feesten tot ca 150 personen, de "Zonnezaal" geschikt voor 70 personen, ideaal voor diner of familiefeest  met aansluitend een overdekt terras, en de "Loods" met zijn eigentijdse uitstraling en aansluitend terras, ideaal  voor recepties en barbecues. 

Culinaire mogelijkheden 

Voor groepen vanaf 25 personen bieden wij tal van culinaire arrangementen zoals een uitgebreid koud en warm buffet, tapasbuffet of barbecue. Ook een stijlvol diner verzorgen wij graag voor u, voor meer informatie kijk dan bij onze catering mogelijkheden op deze website.

 

Koffietafel

Publicatie datum: 01-Jan-1970
Koffietafel