Partycentrum

Uw feest op maat!

Bij partycentrum De Lekkernij / 't Anker is elk feest op maat mogelijk. U heeft een ruime keuze uit diverse arrangementen maar u kunt ook vrijblijvend langs komen voor een aangepaste offerte voor uw feest of bruiloft. Door de landelijke ligging, ruime parkeergelegenheid en vriendelijke bediening is De Lekkernij / 't Anker zeer geschikt voor het houden van uw huwelijksfeest, bedrijfsfeest, receptie, familiefeest, reünie, vriendenuitje of vergadering.

Drie sfeervolle zalen

De Lekkernij beschikt over drie sfeervol ingerichte zalen met aansluitend een  "tuinkamer" met terras, ideaal  voor recepties, barbecues en tuinfeesten. Ook gasten die graag actief zijn kunnen hun hart ophalen. Wij kunnen tal van leuke en actieve invullingen verzorgen voor uw feest zowel binnen als buiten.

Culinaire mogelijkheden 

Voor groepen vanaf 20 personen bieden wij tal van culinaire arrangementen zoals een uitgebreid koud en warm buffet, tapasbuffet of barbecue. Ook een stijlvol diner verzorgen wij graag voor u. Van een traditioneel "zondagsmenu" tot "walking dinner" en van streekgerechten tot een uitgebreid 5 gangen diner met passende wijnen.